Inschrijven mogelijk voor KOP Speeddaten kunstinitiatieven en (jonge) kunstenaars!

KOP1

KOP organiseert jaarlijks de Speeddate, een netwerkactiviteit waarbij verschillende kunstinitiatieven en (jonge) kunstenaars kennis met elkaar maken en hier eventueel een samenwerking uit halen. We zijn dit jaar voor de derde keer te gast bij het BUT Film Festival in Breda! Wij zouden je graag aan het Speeddate-team toevoegen.

Het speeddaten vindt plaats op vrijdag 4 september 2020  van 13:30 – 17:30 uur. Samen met nog vijf andere initiatieven neem jij plaats aan één van onze virtuele tafels en gaat 12 dates aan.  Wegens het coronavirus vindt de speeddate ditmaal online plaats via ZOOM en hun breakout rooms-optie.

PROGRAMMA:
- 13:30: Ontvangst in de algemene meetingroom van ZOOM. KOP verzendt hiervoor uiterlijk een kwartier van te voren een mail met de link om deel te nemen en het wachtwoord.
- 14:00: Start van de eerste ronde van het speeddaten d.m.v. breakout rooms. KOP verdeeld iedereen over aparte breakout rooms volgens een van te voren opgesteld schema. In de komende anderhalf uur heb je in totaal 6 gesprekken. Elk gesprek duurt 10-15 minuten. KOP houdt net als bij de gewone speeddates de tijd in de gaten en zal tijdig laten weten als een gesprek wordt afgerond. Dan is er nog een minuut het gesprek af te sluiten en keer je terug naar de algemene meetingroom.
- 15:30: Pauze
- 16:00: Start van de tweede ronde van het speeddaten d.m.v. breakout rooms. In de tweede anderhalf uur ontmoet je wederom 6 makers. De opzet is hetzelfde als de eerste anderhalf uur.
- 17:30: Einde. Na het laatste gesprek sluiten we gezamenlijk af in de algemene meetingroom.

Graag horen wij of je bij de Speeddate kan zijn en of je alleen of met z ́n tweeën komt. Mocht je met z’n tweeën zijn, houd er dan rekening mee dat jullie tijdens het speeddaten achter hetzelfde scherm moeten kunnen zitten. Het is met ZOOM namelijk niet mogelijk om meer dan twee personen in een breakout room te plaatsen.

Zodra alle initiatieven en kunstenaars bekend zullen zijn, ontvang je het definitieve schema van ons.

De kunstenaars worden geworven door een open inschrijving, met de verwachting nieuwe en verrassende gezichten voor te kunnen stellen. We vinden het fijn als jullie zelf ook kunstenaars attenderen op dit evenement en aanmoedigen zich aan te melden voor deze fantastische netwerkervaring. Hiervoor zullen wij t.z.t. een uitnodigingsmail verzorgen. Voel je tevens vrij de social media berichten over de speeddate te delen.

We horen graag of we je op 4 september virtueel kunnen verwelkomen via e-mailadres: renie@kop.nu.